Shiri Appleby-info

21. července 2007 v 14:52 | evuule |  roswell

Shiri Appleby se narodila 7. prosince 1978 v Los Angeles, Kalifornie. Má mladšího bratra Evana. V roce 1996 maturovala na Calabasas High (West San Fernando Valley) - během studií byle velmi aktivní, byla členou různých studentských organizací. Byla zvolená "Most Spirited" svými spolužáky na Calabasas High. Také byla jeden rok roztleskávačkou Calabasas Coyotes. Po maturitě začala studovat anglickou literaturu na University of Southern California.
Výběrová filmografie a TV role:
Swimfan85 - 2002
A Time for Dancing - 2000
Deal of Lifetime - 1999
Roswell - 1999
The Thirteenth Floor - 1999
The Other Sister - 1999
ER (Pohotovost) - 1994
Family Prayers - 1993
Perfect Family - 1992
Sunday Dinner - 1991
I Love You to Death - 1990
Knight & Daye - 1989
Curse II: The Bite - 1988
Go to the Light - 1988
The Killing Time - 1987
Blood Vows: The Story of a Mafia Wife - 1987
Mystery Magical Special - 1986
Batman Beyond - 1999
7th Heaven - 1996
Xena - 1995
Beverly Hills 90210 - 1990
Pobřežní hlídka - 1989
Doogie Howser, M. D. - 1989
The Bronx Zoo - 1987
Thirtysomething - 1987 (
Santa Barbara - 1984
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama